Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Με γεμάτο καλοκαίρι προχωρά σε εκλογές ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Σελιανιτών “Η ΦΕΛΛΟΗ” – 8 Οκτωβρίου

Σε Γενική Συνέλευση και εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με το καταστατικό του, προχωρά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Σελιανιτών “Η ΦΕΛΛΟΗ”.

Επειτα από ένα “γεμάτο” καλοκαίρι, με 3 επιτυχημένες εκδηλώσεις στη Σελιάνα (μουσικοχορευτική γιορτή 13 Αυγούστου με πάνω από 400 άτομα, θεατρική παράσταση με 110 άτομα, Disco Party με άνω των 70 ατόμων) και δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας του χωριού μας (με τους βετεράνους Καλαβρύτων -νίκη με 3-1 και τους βετεράνους όλης της Πάτρας – ισοπαλία με 3-3), το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προχωρά σε Γενική Συνέλευση των μελών του και σε προκήρυξη εκλογών.

Η Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, ημέρα εκλογών για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ορίστηκε ως η ημερομηνία των εκλογών του Συλλόγου, καθώς εκείνη την ημέρα θα υπάρχει και αρκετή προσέλευση στο χωριό.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Μπαλής, ιδρυτικό μέλος μαζί με την οικογένειά του από το 1989, έπειτα από 10 χρόνια επικεφαλής του ΔΣ, και εγγυητής για την επόμενη μέρα του Συλλόγου καθώς θα παραμείνει ενεργό μέλος, απευθύνει μήνυμα προς όλους τους συγχωριανούς μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον Σύλλογο.

Εχοντας την συμπαράσταση των Σελιανιτών, ο Σύλλογος “Η ΦΕΛΛΟΗ” μπορεί να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του με ακόμα περισσότερες δράσεις, όλο τον χρόνο, έχοντας περισσότερα μέλη και ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ανανεωμένο σε πρόσωπα που επιθυμούν να προσφέρουν στο κοινό καλό.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαλής, καλεί όλους του Σελιανίτες να βρεθούν κοντά στον Σύλλογο, για μια ακόμα καλύτερη Σελιάνα, πιο ζωηρή, μια Σελιάνα που μπορεί να αναδείξει ένα ακόμα πιο “ζωντανό” πρόσωπο, μια Σελιάνα που αποκτά ολοένα και περισσότερους κατοίκους.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Δημοτικό Σχολείο του χωριού, στη μεγάλη αίθουσα, με παράλληλη εγγραφή νέων μελών.

Δικαίωμα ψήφου στην εκλογική διαδικασία θα έχουν όλοι όσοι καταβάλλουν το ποσό των 10 ευρώ ως ετήσια συνδρομή.

Φέτος, η εκλογική διαδικασία θα γίνει με υβριδικό τρόπο, δηλαδή με φυσική παρουσία στο Σχολείο και μέσω της πλατφόρμας ZEUS που είναι αδιάβλητη και θα ελέγχει η εφορευτική επιτροπή που θα ασχοληθεί με τη διαδικασία ανάδειξης των αποτελεσμάτων. Τα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω της πλατφόρμας θα ενημερωθούν σχετικά με SMS για το τι πρέπει να κάνουν που είναι πολύ εύκολο και απλό και όπως επισημάναμε, ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ, καθώς η εφορευτική επιτροπή θα γνωρίζει τα άτομα που ψήφισαν αλλά όχι το τι ψήφισαν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Σελιανιτών “Η ΦΕΛΛΟΗ” συνεχίζει δυναμικά από το 1989 που ιδρύθηκε για πρώτη φορά.

Για την ιστορία παραθέτω την πρώτη και τελευταία σελίδα του πρώτου καταστατικού:

Send this to a friend