Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ετσι γλεντήσαμε με γεμάτη πλατεία στις 13 Αυγούστου στη Σελιάνα (φωτο + βίντεο)

Ενα μοναδικό λαϊκό – παραδοσιακό γλέντι πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Σελιανιτών “Η ΦΕΛΛΟΗ” την Κυριακή 13 Αυγούστου στη Σελιάνα.

Ο Διαμαντής Διονυσίου, ο Μπάμπης Πουρνάρας και η Κατερίνα Μπακέα ξεσήκωσαν τους πάνω από 400 επισκέπτες του χωριού μας, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι αργά τη νύχτα με υπέροχα τραγούδια, κατακλύζοντας την πλατεία του χωριού.

Η ομάδα των 20 και πλέον ατόμων που δούλεψε σκληρά για την επιτυχημένη γιορτή, ήταν απόλυτα συντονισμένη ώστε η αναμονή των επισκεπτών για την παραλαβή του φαγητού και των ποτών να είναι ελάχιστη σε χρόνο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα, πέραν του εξαιρετικού μουσικού συγκροτήματος, δόθηκε στο φαγητό, με καλοψημένες γουρουνοπούλες, προβατίνες γιούλμπασι και χοιρινές μπριζόλες, πλούσιες χωριάτικες σαλάτες, τυρί και τζατζίκι.

Ο θαυμάσιος ήχος οφείλεται στον Παντελή Καλαϊτζίδη, τεχνικό προϊστάμενο του ΣΠΟΡ FM, ο οποίος για πάνω από 15 χρόνια μας παρέχει τα καλύτερα μηχανήματα για ήχο που αρμόζει στις γιορτές που κάνουμε, χωρίς να “κουράζει”  τα αυτιά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Send this to a friend