Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Η Σελιάνα θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Αντωνόπουλου

Ξαφνικός και άδικος ο χαμός του Γιάννη Αντωνόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 28 Μαϊου 2021, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λυκοποριά Κορινθίας. τα αίτια του οποίου διερευνώνται από την Τροχαία.

Ο Γιάννης, αγωνιστής της ζωής, 67 χρόνια τώρα, βοσκός, καθημερινά στο βουνό με τα “πράματα”, όπως λένε τα ζώα στη γλώσσα τους οι βοσκοί, είχε και χόμπι το τραγούδι.

Εδινε το παρόν οικογενειακώς στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, στον Πολιτιστικό Σύλλογο, έχοντας πει και ένα τραγούδι το 2018.

Είναι τόσα που μπορείς να πεις, που δεν είναι εύκολο να τα βάλεις σε μια σειρά. Καθημερινά περνούσε από το σπίτι μου για να πάει στο μαντρί. Πριν 15 ημέρες, ήρθε και με πήρε να πάμε να φορτώσω κοπριά για το περιβόλι μου και τα λέγαμε για τις σκέψεις του να βάλει λωτιές (λωτούς) στις Λίμνες, δίπλα στο μαντρί. Είπαμε για το νερό και πώς θα φτιάξουμε τις συνδέσεις. Μάλιστα παράγγειλα και τα βαρέλια.

Σήμερα, πέρασε μόνο η Ντίνα, η γυναίκα του, για να πάει να φέρει το γάλα.

Οποτε είχα ζητήσει κάτι, δεν είχε αρνηθεί.

Γιάννη, δεν θα μου ξαναφέρεις τυρί, επειδή τα γίδια ξέφυγαν και μπήκαν στο περιβόλι μου και μου κούρεψαν καμιά δεκαριά ντοματιές…

Σήμερα, όμως, στα γενέθλιά μου, μια μέρα πριν την κηδεία σου, θα μου επιτρέψεις να ακούσω το cd σου.

Δημήτρης Μπαλής

Send this to a friend