Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Η ΦΕΛΛΟΗ” στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Σελιανιτών “Η ΦΕΛΛΟΗ” δείχνει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Αλλωστε, αυτός είναι ο σκοπός του Συλλόγου, να εξυπηρετεί τον άνθρωπο, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκεται, ειδικά στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει.

Οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία δεν μας άφησαν ασυγκίνητους. Ο καθένας από τον Σύλλογο και όλοι μαζί είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια ανάταξης της περιοχής και στην ανακούφιση των Θεσσαλών. Για τον λόγο αυτό δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά να συμμετάσχουμε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, ως ΦΕΛΛΟΗ, με τους επίλεκτους ΣΕΛΕΣΤΕ στη Σπάρτη.

Οπως έγραψε ο Γιώργος Χελάκης “η μπάλα είναι πάντα η αφορμή. Η γνωριμία με άλλες συλλογικότητες, η αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη είναι ο στόχος.”

Αυτό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Ενωσιακό Γήπεδο Αγίου Ιωάννη Σπάρτης, παίζουμε μπάλα. Γινόμαστε μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας στην οποία συμμετέχουν σημαντικοί φορείς.

Η μικτή ΣΕΛΕΣΤΕ θα βραβεύσει τους Σελιανίτες: Κώστα Κοτσανά, Γιώργο Χελάκη και Δημήτρη Μπαλή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩ Ν ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ

Σας περιμένουμε όλες και όλους, να απολαύσετε μια ξεχωριστή Αθλητική και Πολιτιστική εμπειρία, αλλά προπάντων, να φέρετε οτιδήποτε μπορείτε σε ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διαρκείας, και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να προσφέρετε, για τους πληγέντες συνανθρώπους μας της Θεσσαλίας, σε συνεννόηση με τον εκλεκτό φίλο , θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Ποιότητας και Καθημερινότητας του Δήμου Λαρισαίων Γιάννης Αλεξούλης και τους συνεργάτες του σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.
Ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συμμετοχή τους, και ειδικά όσους θα έρθουν από μακρυνές περιοχές, όπως το φίλο και γνωστό συνάδελφο Δημοσιογράφο – Αθλητικογράφο κ. Γιώργο Χελάκη τηλεπαρουσιαστή της Εκπομπής Super Bala Live, και Αρχηγό της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Βετεράνων Παλαιμάχων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιάνας ( Αρχαίας Φελλόης ) του Νομού Αχαΐας, η οποία θα αγωνιστεί εναντίον της Μικτής Σελέστε..
Εναλλακτικό σημείο προσφοράς και συγκέντρωσης της βοήθειας για τη Θεσσαλία, τα Γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, κατόπιν συνεννόησης με την κ. Ποτούλα Ορφανού.
Όσον αφορά το καθαρά Αγωνιστικό μέρος της Εκδήλωσης, αυτό είναι αφιερωμένο σε μια πολύ σπουδαία προσωπικότητα των Λακωνικών Γηπέδων, τον Αθλητικό μου μέντορα και εκλεκτό φίλο μου Στρατή Σμυρνιό, τον οποίο και θα βραβεύσουμε για την προσφορά του στο Ποδόσφαιρο, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και στην Κοινωνία.
Επίσης, θα βραβευθούν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Νίκος Γεωργόπουλος, Γιώργος Παπαδάκος, και Γιώργος Ροζάκης, οι οποίοι έγραψαν ιστορία εντοό κι εκτός Λακωνίας.
Για την πολυσύνθετη προσφορά τους στον Αθλητισμό και στην Κοινωνία, θα βραβευθούν ακόμη, ο φίλος και Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς , ο Αρχιδιαιτητής και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Νίκος Σπυράκης , η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Ερυθρός Σταυρός, η Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας.
Τέλος, από τους φιλοξενούμενους μας, από το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιάνας ( Αρχαίας Φελλοης ) Αχαΐας, θα βραβευθούν οι Κώστας Κοτσανάς για την προσφορά του στην Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία, και Δημήτρης Μπαλής για την προσφορά του στην ανάδειξη της Σελιάνας, και ασφαλώς ο εκλεκτός φίλος και συνεργάτης μας, γνωστός Δημοσιογράφος – Αθλητικογράφος Γιώργος Χελάκης .
Ευχαριστούμε θερμά το φίλο και συμπαίκτη μας στη Σελεστε, το γνωστό Βετερανο Ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, και γνωστό Δημοσιογράφο – Αθλητικογράφο της ΕΡΤ Βασίλη Κούβαλη, για την προβολή της Εκδήλωσης μέσω της ΕΡΤ.
Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν (και είναι πολλοί και πολλές) την Εκδήλωση και τον Ιερό Σκοπό της.
Send this to a friend