Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Πρεμιέρα της αγροτικής ιατρού σήμερα στη Σελιάνα

Σήμερα είναι μια ακόμα σημαντική ημέρα για τη Σελιάνα και την ευρύτερη περιοχή, με τα όμορα χωριά. Για περισσότερα από 7 χρόνια είχε η Σελιάνα να δει αγροτική ιατρό και από σήμερα το ζήτημα αυτό βρήκε τη λύση του. Με συντονισμένες ενέργειες του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Σελιανιτών “Η ΦΕΛΛΟΗ”, Δημήτρη Μπαλή και κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε στο Δήμο Αιγιαλείας, ο πρόεδρος του χωριού, Ανδρέας Καρβέλης, η αντιδήμαρχος της περιοχής μας, Μαρία Σταυροπούλου, φρόντισε ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να τοποθετηθεί γραμμή ίντερνετ στο πρώην Δημοτικό Σχολείο – Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού.

Η ενέργεια αυτή αποσκοπούσε -κατά κύριο λόγο- στην έλευση αγροτικού ιατρού, καθώς, πλέον, η συνταγογράφηση γίνεται ηλεκτρονικά.

Σήμερα λοιπόν, η αγροτική ιατρός Μαρία Ιάσωνος, έκανε την πρώτη της γνωριμία με το χώρο όπου θα φιλοξενηθεί το ιατρείο, συνδέθηκε με το σύστημα για τις συνταγογραφήσεις και συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Ακράτας, Πολύβιο Κατσάνη, γνώρισαν ορισμένους από τους κατοίκους του χωριού.

Η αγροτική ιατρός θα επισκεφθεί ξανά τη Σελιάνα στις 27 Απριλίου, φέροντας και τον κατάλληλο εξοπλισμό για εξετάσεις, ενώ ο Πολιτιστικός σύλλογος θα φροντίσει για την περαιτέρω προμήθεια απαραίτητου υλικού.

Η ιατρός θα εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους και των όμορων χωριών.

Send this to a friend