Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Στιγμές Σελιάνας μιας άλλης εποχής

Θα ξεκινήσουμε να παρουσιάζουμε ιστορικές φωτογραφίες από τη Σελιάνα και θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων, όσων έχουν φωτογραφίες να μας τις στείλουν, μαζί με τα ονόματα των εικονιζομένων, στο info@seliana.gr, ενώ μπορούν να μας στείλουν και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, αν γνωρίζουν άγνωστα πρόσωπα.

Δεκαετία 1960.

Σε μια γειτονιά της Σελιάνας, στην “Αγορά”, μαζεμένες γυναίκες του χωριού με τα παιδιά τους. Τη φωτογραφία έστειλε ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο τραπεζικός, όπως τον ξέρουμε.

Με τη βοήθεια Σελιανιτών κάποιας ηλικίας, ανακαλύπτουμε τα πρόσωπα, όμως μας διαφεύγουν κάποια και θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ντίνα Σταματακοπούλου, Βασίλω Αποστολοπούλου, οι αδερφές Αλέξω Σταματακοπούλου και Γιαννούλα Σταματακοπούλου – Παπανικολοπούλου, Ντίνα Σταυροπούλου – Γιαννακάρη, Δημήτρω Μαχαίρα, Ελένη Σταυροπούλου, Παναγιώτα Ράπτη – Νικολακοπούλου, Γιώργος Ψαρρός, Κωστής Παπανικολόπουλος, Βασίλης Ψαρρός, Αρχοντούλα Παπανικολόπουλου (πεθερά Γιαννούλας), Σωτήρω Καψαμπέλη και Χαρούλα Ψαρρρού (στη μέση το κορίτσι).

 

Send this to a friend