Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Η ΣΕΛΙΑΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ

This event has ended

Αγαπητοί Σελιανίτες, φίλοι της Σελιάνας, συγχωριανοί, κοντοχωριανοί και όσοι διαμένετε ή παραθερίζετε σε κοντινές περιοχές της Αχαϊας και της Κορινθίας, η μεγάλη γιορτή πλησιάζει.
Η Σελιάνα ξέρει να γιορτάζει και να διασκεδάζει και το αποδεικνύει εμπράκτως ανανεώνοντας συνεχώς την ομάδα των καλλιτεχνών που προσκαλεί στο χωριό. Πέρυσι Διαμαντή Διονυσίου και φέτος Ελένη Φιλίνη, που εντυπωσιάζει και στο τραγούδι.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από ωραία λαϊκά τραγούδια και πλούσιο ρεπερτόριο από το δημοτικό τραγούδι. Εκτακτη εμφάνιση θα πραγματοποιήσει ο Σελιανίτης Μάνος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος διαμένει στην Αμερική και ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι.
Συνολικά, το φετινό πρόγραμμα θα επιμεληθούν 8 καλλιτέχνες: Ελένη Φιλίνη, Μπάμπης Πουρνάρας (δημοτικό), Κατερίνα Μπακέα, Αρης Θεοδώρου (κλαρίνο) Αγγελος Καλαβρυτινός (μουσική – τραγούδι), Μάνος Χαραλαμπόπουλος (μουσική τραγούδι), Παναγιώτης Μυλωνάς στη ρύθμιση του ήχου, Παντελής Καλαϊτζίδης που φέρνει τα απίθανα ηχητικά συστήματα και δύο μουσικοί σε πλήκτρα και μπουζούκι.
Σας περιμένουμε, με καλή μουσική, νόστιμα, παραδοσιακά εδέσματα, ντόπιο κρασί και τυρί και βέβαια… φασουλολάχανα, επειδή κάποιοι θα νηστεύουν και πολλά, απίθανα δώρα.
Σημειώστε την ημερομηνία κι ελάτε.

Send this to a friend