Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ΕΚΛΟΓΕΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΕΛΙΑΝΙΤΏΝ

Η ΦΕΛΛΟΗ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 10.00 – 14.00

ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΠΕΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί,

ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Σελιανιτών “Η ΦΕΛΛΟΗ”, μετά την επανίδρυσή του τον Μάιο του 2018 και την απόκτηση του απαραίτητου ΑΦΜ, προχωρά σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προς αντικατάσταση του προσωρινού Δ.Σ.

Η παρουσία όλων στις εκλογές είναι αναγκαία, καθώς μόνον έτσι μπορούμε να ενώσουμε δυνάμεις και να βοηθήσουμε στην περαιτέρω ανάδειξη του ιστορικού μας χωριού, αλλά και για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται, κυρίως από την πρόσβαση (δρόμος) και την καθαριότητα (απορρίμματα).

Η Σελιάνα μάς έχει όλους ανάγκη, μόνιμους και μη κατοίκους, Έλληνες και αλλοδαπούς που μένουν στο χωριό μας και το τιμούν με την παρουσία τους.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τις ενέργειες που πρέπει, προκειμένου η Σελιάνα (αρχαία Φελλόη) να αναδειχθεί ξανά στο κεφαλοχώρι του περασμένου αιώνα, όταν ήταν μάλιστα και η έδρα του ομώνυμου Δήμου Φελλόης.

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετάσχετε στις εκλογές, ψηφίζοντας αυτούς που κρίνετε εσείς ότι μπορούν να ηγηθούν των εξελίξεων.

Δικαίωμα υποψηφιότητας στις εκλογές, έχουν όλοι οι ενήλικες, δηλώνοντάς το έως την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, στο τηλέφωνο 6945-260623.

Για τις εκλογές θα υπάρχουν τρεις κάλπες, σε: Δημοτικό Σχολείο, Άγιο Βασίλειο και Καφενείο, το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρες 10.00 – 14.00. Τα αποτελέσματα των εκλογών θα ανακοινωθούν αμέσως μετά, εν συνεχεία θα συγκληθεί σε σώμα το νέο ΔΣ προκειμένου να αναδείξει προεδρείο, ενώ το απόγευμα στις 7 θα γίνει Γενική Συνέλευση στο Δημοτικό Σχολείο, προκειμένου να καθοριστούν τα πρώτα βήματα του νέου ΔΣ.

Η ΣΕΛΙΑΝΑ ΧΑΡΑΣΕΙ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Send this to a friend