Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ζήσε μια ολιστική εμπειρία στη φύση, μαθαίνοντας και δημιουργώντας – Liveloula Eco Farm στη Σελιάνα Αχαϊας

Δημήτρης Μπαλής

Στην υπέροχη Σελιάνα Αχαϊας, σε υψόμετρο 750 μ., το θαυμάσιο Liveloula Eco Farm είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις της φύσης, καθώς θα φιλοξενήσει αρκετά εργαστήρια, retreats και πρακτική άσκηση erasmus..

Αφού έλιωσε το τελευταίο χιόνι, κίτρινα, λευκά και μωβ λουλούδια εμφανίζονται παντού, οι μεγάλες μέλισσες ήδη ψάχνουν για λουλούδια καλέντουλας που επέζησαν από τον παγετό και οι πρώτες σαύρες κάνουν ηλιοθεραπεία στα βράχια.

Όπως βλέπετε η Liveloula είναι σε spring mode, ξεσπάει από ενέργεια! Σαν μια λιβελούλα που ψάχνει τα νερά για να πολλαπλασιαστεί, το Liveloula Eco Farm προσφέρει τα εδάφη για να πολλαπλασιάσουμε τις γνώσεις που έχουμε χτίσει μέχρι τώρα και ένα χώρο για να βυθιστούμε στη φύση!

Μένοντας και μαθαίνοντας στη Liveloula, καλύπτονται στο έπακρο όλες οι αισθήσεις σου, στην ψυχή, στο μυαλό και στο… στομάχι, γίνεσαι δραστήριος και φεύγεις από τον τόπο με πολλές γνώσεις και χαρούμενες αναμνήσεις.

Τα τελευταία χρόνια η Liveloula μεταμορφώθηκε σε ένα κέντρο εμπειρίας και μάθησης για τη φυσική ζωή και την περμακουλτούρα. Εχει δημιουργήσει τη δυνατότητα για άτομα αλλά και ομάδες να μένουν μαζί με τους ανθρώπους της φάρμας στο άνετο μογγολικό γιούρτα ή στις νέες ευρύχωρες σκηνές glamping.

Η επιθυμία των ανθρώπων του Liveloula Eco Farm, είναι να μοιραστούν το κομμάτι μαγείας τους με ανθρώπους ομοϊδεάτες που θα ήθελαν να μάθουν για τη φυσική ζωή ή με εκείνους που ψάχνουν ένα μέρος να είναι κοντά στη φύση, αλλά εξακολουθούν να θέλουν την άνεση που επιθυμούν.

Αλλάξτε περιβάλλον και συντονιστείτε στη φύση.

 

Eight Day Holistic Natural Living Workshop – May 18th to 25th and August 12th to 19th 2023

 

Send this to a friend