Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Θρίαμβος της Σελιάνας – ΦΕΛΛΟΗ στα Καλάβρυτα, 3-1 την ομάδα των παλαιμάχων

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι έγινε σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου στα Καλάβρυτα ανάμεσα στην εξαιρετική ομάδα των παλαιμάχων της ιστορικής και μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων και της Σελιάνας – ΦΕΛΛΟΗ.

Μετά την απονομή πλακετών στον Τάκη Βαρβιτσιώτη που επί 40 χρόνια στηρίζει την ομάδα των Καλαβρύτων ως παίκτης, προπονητής και πρόεδρος, προς τον δημοσιογράφο Νίκο Κυριαζή που δραστηριοποιείται στα Καλάβρυτα, προς τον δικό μας Γιώργο Χελάκη και τον δικό μας Κώστα Κοτσανά που έχει ιδρύσει το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, υπό την παρουσία του δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου, ο αγώνας απέδειξε ότι η αγάπη για ποδόσφαιρο είναι διαχρονική και χωρίς ηλικία.

Η ΦΕΛΛΟΗ έπαιξε μπάλα στα Καλάβρυτα!
Νικήσαμε, αλλά αυτό έχει τη μικρότερη σημασία. Εδώ ένα στιγμιότυπο από τις βραβεύσεις και το μικρό αλλά συναισθηματικά φορτισμένο τελετουργικό. Από αριστερά η ψυχή της ομάδας των Καλαβρύτων Αλέξανδρος Χουλιάρας, ο δήμαρχος της ιστορικής πόλης Θανάσης Παπαδόπουλος που μας τίμησε με την παρουσία του, ο αρχηγός μας Κώστας Κοτσανάς, εμπνευστής και δημιουργός του Μουσείου της τεχνολογίας των αρχαίων Ελλήνων, ο δημοσιογράφος και εκδότης της Φωνής των Καλαβρύτων Νίκος Κυριαζής και ο Τάκης Βαρβιτσιώτης που τον τιμήσαμε για την ιστορική σαραντάχρονη προσφορά του στο Καλαβρυτινο ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και δεσμευόμαστε πως θα ανταποδώσουμε.

Η Σελιάνα – ΦΕΛΛΟΗ παρατάχθηκε με όλα της τα βασικά στελέχη: Τάσος Αστροπαλιώτης, Αντώνης Σταυρόπουλος, Κώστας Κοτσανάς, Μίμης Αυλωνίτης, Γιώργος Χελάκης, Τάκης Στρουμπούκης, Βασίλης Τσουτσαίος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Κώστας Δημόπουλος, Γιάννης Καρασπύρος και Δημήτρης Μπαλής. Αγωνίστηκαν και είχαν θαυμάσια εμφάνιση οι: Λεωνίδας Τσάμπρας, Γιώργος Σταυρόπουλος, Νίκος Ταρανάς, Παναγιώτης Αυλωνίτης και Γιώργος Κοτσανάς.

Τα γκολ για τη Σελιάνα – ΦΕΛΛΟΗ σημείωσαν ο Κώστας Δημόπουλος και ο Νίκος Ταρανάς (2).

Δημήτρης Μπαλής και Αντώνης Σταυρόπουλος
Πρώτο γκολ
Δεύτερο Γκολ
Τρίτο Γκολ

Τρίτο Γκολ
Δεύτερο Γκολ
Πρώτο γκολ

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδας μας απόλαυσε τις γεύσεις της ταβέρνας του Τάκη Βαρβιτσιώτη.

Send this to a friend